Тишина…
Застинала в прозрачните дрехи на житото.
Толкова... толкова щастие от дните прелива!
Перли и розови макове…
Грехове…
За утре не оставяй!
Защото… утре...
може и да няма!
Тишина…
Застинала в прозрачните дрехи на житото…
© Руми Пенчева Все права защищены
Поздрав и хубав ден!