И тази нощ събудих се...
Сънувах слънчогледови поля.
Поливах разцъфнали иглики.
Усетих полъха на нежен вятър.
Видях отминалото детство.
Такова, каквото беше и преди.
Тичах в недовършени мечти.
В очите ми ръмеше, топлеше сънят...
© Юлиян Петков Все права защищены