21 дек. 2023 г., 11:03

Тишина 

  Поэзия » Другая
147 0 0

 

Тишина

 

Тишина в кръстовището,
тишина след знака...
Тишина неделна,
тишина в сокака...
Тишина в молитва,
тишина след просяка...
Тишина срещу празник,
тишина пред мерака...
Тишина от бяло,
тишина в рояка...
Тишина под венчило,
тишина ме разплака ...

 

 

 

© El Sense Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??