11 янв. 2007 г., 15:32

тишина 

  Поэзия
861 0 12

Между късно вечерта
и рано призори,
последна фаза от съня
на първите петли -
буден съм и хич не ми
се спи!
Тихо пуша и
поезия от перото ми
кърви...

Тишина!
Наоколо е пълно с нея.
В тихите пасажи на
нощта
се смея.

Светлина!
Мрака ще изгони, ще
изгрее,
но тогава аз ще спя
и тя не ще ме
сгрее...

Лека нощ!

© Йордан Серафимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??