Мълчим без дъх и само с поглед
проникваме един във друг...
И сякаш птици са пред полет
душите, срещнали се тук -
на тази мъничка планета,
познали радост и тъга.
Лъчиста - тишината свети
в очите ни като сълза...
© Вилдан Сефер Все права защищены