26 апр. 2008 г., 18:36

Тишина 

  Поэзия » Философская
700 0 2

Не ми ограбвай тишината,

нека днес да помълчим.

Тихо да надникна в тебе,

мълчаливо да погледнеш в мен.

И далече от тълпата

да усетя пулса ти в дъжда.

Не ми ограбвай тишината.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??