25 дек. 2008 г., 19:20

Тишина! 

  Поэзия » Любовная
808 0 2

Поеми си въздух.
Вдишай дълбоко от свободата.
Аз съм някъде там
и моят спътник е тишината...

Ще ме намериш
в сянката на гората...
В лекия полъх,
полюшващ листата!

Аз съм някъде там...
Ще видиш образа ми в реката.
Ще ме намериш
като цвете в тревата!

Там ще ме намериш
и в лъчите на луната.
Там, където има покой
и царува тишината...!

© Елена Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??