То стопля и двама ни
Мисълта ми присяда до твойто легло,
на пръсти дошла е при тебе,
невидимо скътала мойто сърце,
тя сгушена слушва се в твойто.
И там тя заспива като малко дете,
приспано спокойно със обич,
защото то бие силно за мен
и стопля и двама ни с огън.
© Мартина Все права защищены
Щастлива и светла Нова Година, Мартина!
сбъдване на всички мечти и желания...
сърдечно те прегръщам.