Точно с теб ми се говори
Ако знаеш как ми се говори.
Но точно с теб и с никой друг.
Душата ми ти с лекота разголи.
Ах, колко искам да си тук.
Тъй тихо ми е и боли от тишината.
Да знаеш само как боли.
Със глас запълвай празнината.
Моля те не спирай, просто говори.
Говори ми се, но точно с теб ми се говори.
© Искра Илиева Все права защищены
Обичай ме!
От друго нужда нямам.
Единствено от твоята любов!
Когато съм до теб, съм друг, реален
и в теб намирам смисъл за живот.
Не ме кори. Аз често съм безсилен.
Съдба и Бог са силни врагове.
Съмнението може да убива,
но само в необичащи ръце.
Не се съмнявай! Вярвай ми, че мога
морета и реки да прекося.
Обичай ме! До край! До ешафода!
И с теб ще съм до края на света..."
Камен Илиев