В три без пет ще вият хали,
тръгнали да търсят теб.
А пуснат ли по мен чакали,
знай - избивам ги наред!
В три без пет дъждът ще брули.
Бич - по ледени стъкла.
Преглътнал всичките им хули,
ще дойда с гъстата мъгла.
В три без пет ще чуеш мълнии,
твойто име да мълвят.
Небето с кръв ще се изпълни.
Нека пробват да ме спрат.
А точно в три - ще бъдеш моя.
Какво като, че казват - Не!
От теб ще искам само воля
и два камшика... за коне.
© Виолета Все права защищены