Неистовият страх от любовта
се превърна в страх да не изгубя теб...
Ръцете ти ме стоплиха, когато не очаквах нищо.
Устните изпиваха тишината от гърдите...
Разрушените отломки на душата оживяха,
аз не вярвах!... Не молех за любов и бягах...
Сблъсках се в страха от мисълта си и косите ме
завиваха със изгорели спомени...
Спрях за миг и се огледах във очите ти...
За първи път аз виждах себе си...
Устните, които пият дъждове от болка,
ръцете, които пишат за мен през късните часове на нощта...
Неистовият страх от теб, любов!...
Тогава не вярвах! Сега те моля само да ме обичаш!...
Автор: моника Стойчева
Дата: 25.04. 2014 г.
Посветено на Теб...
© Моника Стойчева Все права защищены