Той пише
На клавиатура той пише
и от пръстите му извира светлина.
Той пише
и от тях се лее любовта.
И светлината,
и любовта,
излизащи от него,
се впиват в копчетата,
разливат се като омайващ парфюм в пространството,
просмукват се в компютъра и в стените.
Той пише,
обича,
общува
и щастлив е!
Сърцето вече не го боли.
Той пише,
диша
и плаче...
А мъката му отива надалеч,
докато пише...
© Галифрей Михайлов Все права защищены