9 нояб. 2010 г., 13:00

Той, тя и другата 

  Поэзия » Любовная
975 0 0

Знам, в момента си с нея, но отново мислиш за мен,

не мога да продължавам така, не мога да бъда добра.

Нищо лично, но мен избира,

нищо лично, но за мене мисли сега,

нищо лично, просто е така.

Може би си по-красива, може би си по-добра,

но в моите крака пада той сега...

© Натали Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??