Токов удар
(нищо общо с Графа)
Токов удар е тук често явление -
и като не запазих документа,
край, изчерпах вдъхновение
(любов, емоции са пълна мента...)
И още мисля си, не мога съ начудя:
ЗаЩо така, на най–блаженото и опа...
Дали пък не изглеждам доста луда,
апропо, отскоро съм и аз в Ивропа.
Че вече идва ми да вия
от скудоумиците родни.
Кого ли трябва да „набия”,
да станем маалко „по-свободни”.
Доведена до крайно отчаяние,
мълча и нервно хапя устни.
Ивропо, докога с мълчание...
на тръни съм кога ли ще го „пуснат”?
Настъпи тук заветен час,
проблема бързо бе решен.
Но що да сторя клета аз -
не съхраних и онзи „документ”?
15-19.05.2007год.
© Мери Попинз Все права защищены