Срещнах те и се влюбих.
Открих те и се събудих...
Целият ми свят ти преобрази.
И пак с любов сърцето ми тупти.
Накара ме пред теб да разцъфна.
Всичко в мен с любов промени.
Помогна ми пак да възкръсна.
Остави толкова много следи.
Създаде вяра, сила, искра.
Пропъди страха и върна страстта.
Толкова много ти ми дари!
А в замяна само любов пожела.
© Ники Все права защищены
А в замяна само любов пожела.
е те тука е некъде идеята ... ама ...