Толкова много ли искам?
Капчици любов в сърцата,
искрица надежда в душата,
мъничко вяра в очите
и вечер да гледам звездите...
Да зная, че там има някой,
да виждам, че той се усмихва,
да чувствам радост в душата
и да зная, че всичко утихва,
... когато дариш го с любов...
© Ивона Иванова Все права защищены