Топла съм...
в окръжността на твоите чувства,
нищо,
че стрелките отмерват ни времето.
Отразена съм звездно
в тишината на дните ти,
а в очите ми черни...
сякаш лятно потъваш
и... безмълвно превръщаш
всяка капчица в нежност,
с последния дъх
на мечтите си.
© Дочка Г Все права защищены