6 июл. 2016 г., 07:52

Топли думи 

  Поэзия » Гражданская
323 0 2

Много често, когато ми докривее,

се сещам за топлите думи на мама.

,,Яворе, мамо, обичай, който те милее

и наистина, другото значение няма''.

 

И сега, ако ме гледа някъде отгоре,

искам да знае, че съм си взел поука.

Затова оставям прозореца отворен,

от небето да ми праща съвет тука.

 

И да види, че отново се усмихвам

и се радвам пак на всичко красиво.

Мамо, нали до теб ще се допитвам,

да ми кажеш, как се живее щастливо.

© Явор Перфанов Все права защищены

2016

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??