15 дек. 2009 г., 00:55

Топлина ^^ 

  Поэзия
433 0 0

*   *   *

Така спокойна...

Отвътре -

морета, океани бурни,

изригващи вулкани бълват лава,

която ме изгаря,

а отвън – река спокойна!

Леден блок!

Очи – зелени, леко сиви,

понякога и сини – огледало на моята душа,

но ти се виждаш,

ти си там,

а аз съм в плен на твоята душа!

 

За Него!  1, 2, 3, 4!

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??