Заспивай, ще ти пазя тишина.
Спокойствието на пръсти тихо се промъква.
На пръстите които тихо никой не разбра.
Викът в огнището сякаш угасва...
Заспивай, ще ти пазя тишина.
Усещаш ли дълбоко тишината,
тишина със силата света да разруши.
Но твоя свят ще пазя, с топлината на нощта...
© Юлиян Петков Все права защищены