Има някъде една
мъничка топлина
тя търси просто душа
душа
в която да се настани
и която да разкраси.
Има някъде една
мъничка топлина
тя броди, лети,
припка дори,
танцува, лудува
и търси къде
да пренощува.
И тази топлина едничка
тъй миличка и добричка
както в света си ходи
знай – при теб ще дойде.
Ти сам се заобичай,
поспри, толкова не тичай,
и, току-виж, при теб дошла
мъничката топлина
в лицето на Любовта.
© Жанет Георгиева Все права защищены