Небосводът осеян е със звезди,
лъчите им галят ме в мрака.
Сърцето ми, що от студ се заледи,
изпълнено е с надежда, тебе чака.
Чезне зимата студена,
от която бях смразен.
Ти за мене си родена
и аз за тебе съм роден...
© Георги Все права защищены