Топъл дъжд вали...
А ти чаровно се усмихваш.
С пеперуди във коси –
на пролет ми приличаш.
Топъл дъжд вали...
А ти си толкова красива.
Нежна капчица в листа –
тебе славеи изпиват.
Ти си топъл дъжд...
Листенца бели разпиляваш.
Идваш изведнъж!
И със зефирния си дъх –
душата моя отмаляваш...
© Николинка Кирилова Все права защищены