Торта
Загреби със шепи младостта
и блат за торта с нея направи!
Умерена да бъде сладостта
и внимавай да не прегори!
Със младост само тортата не става...
Кое в живота ти е радостта?
Крем от щастие те изкушава,
с амбиция и чар е вкусна тя!
Но нещо, както виждаш - липсва...
Щастлива си, но не похапваш ти?
Тортата с решителност посипвай
и в нея моята любов сложи.
© Десислава Вълова Все права защищены