20 июн. 2024 г., 22:51

Тошко Йорданов е като лека жена! 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
454 0 0

Който ви плати, ви прави "наши",

Бойко назначи тази, що опраши!

Зарад мангизите наведе главата,

разочарова много от електората!

 

Излагаш се, Африкански Тошко!

От тебе взе да ни става множко!

На най-висшия пост сложи Рая!

Туй на "Има такъв народ" е края!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??