ТОШКО ПО НАТУРА
И МАЙМУНКА ЩУРА
Аз съм Тошко Африкански.
Както скитах се без страх
в джунглата хей тъй – по бански,
се с маймунка запознах.
Закачлива и шавлива –
заподскача, заигра...
И накрай без съпротива
банските ми тя съдра.
Ама че маймунка щура!
Ужким си играе с мен,
а пък иска по натура
да й лъсна засрамен...
© Борко Бърборко Все права защищены
Нима наистина си засрамЕн?!