30 мая 2008 г., 22:23

Тост 

  Поэзия » Философская
537 0 3
Да пием за невежите,
да пиеме за духом слабите,
да пиеме за малките в живота.
Защото те са на гората листата,
защото те са на полята тревата,
защото те са на морята водата.

© Илия Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??