27 февр. 2008 г., 16:51

Това аз ли съм...?! 

  Поэзия » Любовная
818 0 6

Не мога...

Не мога да откъсна очи...

Не мога да направя нито крачка...

Аз! Непокорната, тази, която

никой не можеше да спре...

Това аз ли съм...?!

Съсипана от непреклонния

блясък в очите ти...

Сред ужаса, сред страха -

аз съм тук...

Примирена, покорна,

готова да моли за прошка...

Колко е трудно да съм уязвима,

слаба, кротка...

Да чувствам острието на ножа,

забил се в мен с думите ти...

Въпреки че спомените дълбаят 

в сърцето ми огромна кървава рана,

аз все още се надявам и чакам

знак, дума, поглед,

значещ за мен избавление...

Защото знам - под силната ти външност

се крие слаба и ранима душа...

Аз съм тук сега и завинаги,

чакаща, надяваща се,

шепнеща отчаяно "Прости..."

 

 

© Герито Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??