Това ми каза Снежният човек:
" Когато аз се разтопя... тогава
и тя ще се завърне - че за Век
тук зимата студена не остава!
Когато аз се разтопя... тогава
ще разцъфтяват хиляди цветя
и с аромата си - с душа преслава
отново тя ще бъде пролетта!
Ще разцъфтяват хиляди цветя
и свежест името й ще шепти,
и птиците ще пеят - с любовта
ще раждат изгреви светли мечти!
И свежест името й ще шепти,
усмивката й пак ще бъде лек!
В лазурния й поглед вярвай ти! "
Това ми каза Снежният човек.
© Асенчо Грудев Все права защищены