Колко още
ни остава...
Да сме
двамата...
Дни...
Часове...
Секунди..
Или само
кратък миг..
Не знам
и аз...
Не знаеш
сигурно
и ти...
Времето
за нас
е спряло...
Едно сърце
тупти за
друго...
Устни
търсят
устни...
Това ни стига –
Топъл дъх
И...
Рамо!
© Ивелина каменова Все права защищены