Това си ти, Любов! -
Хиляди чувства събрала:
От допир до страст.
От сълза до усмивка.
От стон до екстаз.
От тъга до въздишка.
От блаженство до гняв.
(И обратно)
От огън до лед.
(за сълзи вероятно…)
И за това си оцеляла,
защото си грешала…
© Ангелина Стойчева Все права защищены