Твоя поглед ме пленява,
твоя поглед ме чете,
а глъсът ти прозвънява,
нежно в моето сърце.
Можеш да обичаш силно,
можеш силно да скърбиш,
с часове да ми се вричаш,
после дълго да мълчиш.
Твоя смях ме разтопява,
твойте ласки ме зоват,
че душата ти избрала
с моята да се вплетат.
© Таня Все права защищены
Таня, чета те с интерес, поздрави!!!