Това съм аз -
потънала в гамите на сивото
някъде из черно-белия си свят.
"Зло с леки доброкачествени изменения";
Добро, объркано сред липсата на предизвикателства,
пред които да се доказва.Аз съм сива - не знам какво искам,
какво ми трябва, какво мога.
Не че съм лоша... не съм.
Но там е работата, че не съм и добра.
Просто сива.
Подтискащо сива.
Единствено сива.
И се размивам в черно-белия си свят.
По-точно, той се размива и става сив, като мен.
Скоро ще се слея с пейзажа.
Ще стана като всички останали, като всичко друго.
Не искам това да съм аз.
© Джули Все права защищены