26 янв. 2018 г., 13:57

Тояжка, път и раница 

  Поэзия » Любовная
437 2 3

 

Лежиш във спомена като змия в сърцето,
като суграшица във леден зимен ден,
живот изсмукваща отвсякъде където
останало е нещичко от мен.

 

Изми сълзите ми засъхнали вълната
от болката кървяща като рана...
Разтвори се във нея самотата
със прилива на идващия ден.

 

Отдавна минах границата от която
възможно беше връщане към мен.
Тояжка, раница и път е самотата.
А Любовта - прекрасен слънчев ден.

 

Ще го вървим ли двама този път?
Очакват ни Земята и Небето!
Решавай бързо - изборът е твой.

 

Когато жаждата е заздравяла рана,
душата ми свободна е където
сега лети, намерила покой.

© Ангел Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми!
  • Прекрасно!
  • Как е възмоно болката да е красива?
    Студът да пари в леден зимен ден?
    Щастлив съм със Приятелите стари
    до мен във тази джунгла дива...
    И в битките са винаги със мен!
Предложения
: ??:??