Привличаш ме! Но
по години
сме твърде
неравностойни.
Аз усещам душевните
ти тръпки,
но ти дали
долавяш моите?
Младостта търси
вечно своя шанс,
аз мога да й предложа
само рамо.
Така руши се
резонанса,
който тръпне
между двама.
И цена няма
тоз годишен данък -
няма, няма ...
© Валентин Василев Все права защищены