Този град е поезия...
Този град е идея...
Мое несбъднато
дежа вю...
Тук "обичам"
означава
"живея..."
В този град...
Само тук...
Тук грациозно
извива се Сена...
И сякаш самата
Вечност тече
в тази река -
тъмна, изящна вена...
Преди времето всичко
да отнесе...
Тук духът сякаш
си отпочива
от лудия хаос
на този свят...
И сетивата ми
се опиват
от магията светла
на този град...
© Нина Сименова Все права защищены