Виждам го постоянно -
така ще е трудно да го забравя,
заричам се, че ще го отбягвам,
но, видя ли го, отново към него бягам.
Какво ми става, полудявам ли?
Нима разсъдъка си губя?
Искам с този мъж аз да живея
и от радост песни да пея.
28.01.07
© Пролетното момиче Все права защищены
Напред към него, ако все още е възможно!
Поздрави!