Този стих е за тебе, Любима,
от сърце и душа е излят,
знай, че в него от мене ще има
истината за моя (твой) свят.
С него пак ще ти кажа - Обичам те!
Тези думи ме правят щастлив
и това е защото аз имам те -
хляба мой си и извора жив!
Единствената, която желая!
Защото всяка друга е излишна!
Аз твой съм и без теб е ад и Рая!
Та той без теб за мен е просто нищо!
Единствената си, сега разбрах -
била си в сънищата ми, и съм те чакал!
Едва сега... чрез тебе заживях...
Любовни дрехи вече съм облякъл,
юздите скъсах, пуснах в мен Пегас,
благодарих за теб на Афродита,
и хвърлих се в безумието от страст -
море, което ме понесе без да пита
атомно към теб... но именно това мечтая аз!
09.02.2019
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Катя, ето и за теб 🌹🌹🌹
Благодаря, момичета 🌹💖🌹