Как да не се натъжавам много
като тази безизходица наблюдавам,
тази нечовешка бедност, тревога,
тези политици, които не оправдавам,
за оцеляването ни неравната борба,
всичко недостойно в тая държава,
тази жестока, несправедлива съдба,
злото, което тъй трудно се побеждава...
Мъката просто много ме гнети,
че тази жена с живота се прости!
/nakratko.bg/category/58/66898/?fbclid=IwAR3VhTk9fDGK5S1jFYjvDsxlp_VE2pa8AjxPwK2oOEheY_OYX9dGt0bh1bA
© Георги Все права защищены