20 июн. 2014 г., 23:23  

Трагедия във Варна 

  Поэзия » Гражданская
370 0 0

Във Варна - трагедия голяма.

Политиканстване да няма,

щото животът е ценен и един.

Да се загрижим, не да спим,

а човещина нека покажем,

помощ ако можем да окажем,

че тези хора просто са в беда,

думайте си:"Егото си ще победя!"

 

Политиците един друг се обвиняват, че са виновни за трагедията.Аз мисля, че и едните, и другите носят отговорност за случилото се.По-важно от това е, че когато има такава трагедия, по-добре да мислим не само за политиците, а преди всичко за самите хора, които са и могат да пострадат.Да помогнем кой с каквото можем на пострадалите, вместо да се разделяме според партийната принадлежност, защото животът е по-ценен от политиката.

Особено възмутително е поведението на Кристалина Георгиева-еврокомисарят по бедствията и авариите, която не си мръдна пръста дори да отиде до пострадалите градове, а вместо това пише в "Туитър" колко била загрижена за тях.

 

www.vesnikataka.bg/2014/06/позор-еврокомисарят-по-бедствията-и-а/

 

afera.bg/mishena/63360.html

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??