Припламва огънят в камината,
разлива топлина,
танцуват весело искрите му,
разпръскват светлина.
Не е студено в стаята...
Студът е вътре, в мен
Искрящо вино в чашите
със поглед най-студен…
Белеят ни косите, снежните,
а скреж посипва се във теб и в мен.
Не е студено в стаята,
камината гори...
© Румяна Друмева Все права защищены