Торта, паста, кадаиф и еклер.
Баница, сладкиши, баклава.
Кофа шоколад /небцето трепне/ -
мозъкът е в транс и благина.
Жарната пържолка, шишче, бутче,
пълнено прасе с лимон в уста.
Пушено филе и дробче с лукче,
шунка и плато със сирена.
Пица, кроасан, спагети вкусни,
дюнер, хамбургер и пита с крем.
Ястия неистово изкусни.
После – „Как да нямаме корем“!
© Данаил Таков Все права защищены