3 июл. 2013 г., 21:39

Трепет 

  Поэзия » Другая
597 0 0

 

 

Мислите ми все към тебе бягат,

душата в трепети пламти.

Фантазии горещи с тебе се разгарят,

сърцето ми не спира да гори.

 

Жадувах дълго нежното ти тяло,

бленувах тайно ти да си до мен.

Сънят ми сбъдна се изцяло

дори със нежност да съм покорен.

 

Да те губя – не,  не искам,

нима напразно чаках ден и час.

Оставям ти на тебе правилата,

но всъщност водещия ще съм аз!

 

© Христо Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??