12 апр. 2009 г., 19:46

Трепети... 

  Поэзия
714 0 14

Със изгрева разсипах
шепи нежност

по леглото ти.
Разплисках дъжд
от галещи милувки.
По тялото разстилах
цветни пътища
от мисли.
Преболях съня със теб.
За да докажа
любовта си.
Рисувах пролетни витражи от
любовни трепети.
Сънувах теб.
И себе си.
Сънят се сбъдна...
Съмва се.
Изгубени надежди ли?!
Копнежност е.
Любовни трепети.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??