...
1.
Поглед, усмивка, целувка...
Ласка, прегръдка, милувка...
Трепет, радост, вълнение,
нежност, любов, упоение...
Сън! Реалност! Мечта!
Ти - душа, красота, топлота!
2.
С теб се чувствам щастлив -
жив, млад, обичан и див!
Мисълта за теб ума ми гори...
Любовта ни в живота суров ме крепи!
3.
Аз съм до теб,
както бях и преди.
Не си сама -
това знай и помни!
4.
И в радост, и в тъга,
и в глъч, и в тишина
ти даваш ми покоя
и радостта на любовта.
5.
За теб копнея аз
всеки миг и всеки час,
и те моля - с мен бъди
още много сладки дни!
/2002 -2004 г./
© Митко Все права защищены
Благодаря Ви за хубавите думи!