Боже, какъв динамичен век ни отреди!
С бурни събития, тежки съдби и голи надежди.
Човечеството към своя край така се е забързало,
че няма избор вече, времето отдавна е загубено.
Задъхана, планетата едва издържа,
с боклуци е зарината навред,
глобалното затопляне проблем едно е,
войни се водят за природен газ и нефт.
... А... ще ми се това да е шега,
спокойно да живеем в свой измислен свят.
Да пишем стихове за хубави неща,
а тъжните далеч, далеч да скрием...
© Дария Все права защищены