Потопих се в очите ти, така са дълбоки.
Загубих се цялата и пътя към себе си.
Останах в зениците ти, това бе целта ми
и възнамерявам за дълго там да остана.
Докосвам ръцете ти, потръпвам от допира.
Така ми е хубаво, там, до сърцето ти.
Мислите с теб са, така ме е страх от което -
дали и ти с твоите при мен ще останеш.
© Пепи Оджакова Все права защищены