7 февр. 2018 г., 23:11

Три капки рубинени! 

  Поэзия » Любовная
665 1 0

Тази вечер умирам самотен,
смъртоносно ухапан
от змиите в твойте очи!

 

Танцувай за мен!
Красотата ти леко прикрива коприната нежна...
Мое цвете пустинно, мой неистов копнеж!

 

Очите се радват
да гледат как се променяш
като Пустинята под лъчите на залеза...

 

С три капки кръв от левия палец
на езикът на Любовта
че те обичам написах на тюрбана си бял ..

 

Отсега, с всеки стих от перото ми
тази болка и тези три капки рубинени
ще ми напомнят за Теб.

© Ангел Милев Все права защищены

На Съпругата ми която все още ме търпи, на goblenka и на Anabell(Ани), които винаги са ме подкрепяли!

Благодаря Ви!

 

Музика: https://m.youtube.com/watch?v=f4izWydINP8

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??