Три сърца
Когато заедно със тебе
посяхме цветето на любовта
и двамата мечтаехме за бебе,
което да ни носи радостта!
Търпяхме и надявахме се тайно,
но ето, че забременя,
сега щастливи сме безкрайно
и ще чакаме деня!
Времето ще мине бавно,
дано и Господ да е с нас,
после ще ни е забавно,
щом у дома се чуе детски глас!
Обещавам да ви пазя,
а очите ми от щастие да си блестят,
верно е, че да чакам много мразя,
но с нетърпение очаквам три сърца в едно да затуптят!
Димитър Димитров
© Димитър Димитров Все права защищены