Една лъжичка радост,
от болката добавям също,
миксирам в душата си взривителната смес
и очаквам нечие докосване,
след което,
обърнали си гръб, пушим по цигара.
МЗ предупреждава:
„Докосването е опасно за вашето здраве”
© Милко Христов Все права защищены
среднощен поздрав, Милко